mandag den 27. april 2015

Mandag, need i say more?


I dag er det endnu engang mandag og hr. kæreste er tilbage på arbejde efter en uge med ferie. Det er lidt mærkeligt igen at gå alene, for det var lige så hyggeligt at vi begge gik hjemme, men heldigvis har han snart barsel også er han jo fri igen.
 Vi har haft en fantastisk ferie, hvor vi har prioriteret at flytte alle vores ting ind i vores hjem igen efter ombygning, simpelhen for at komme så meget så muligt på plads, da vi jo indtil nu har boet i flyttekasser, hvilket nok ikke er det letteste med en lille størrelse. Men vi har også prøvet at tilbringe noget tid sammen bare os to, så vi har kunne få fyldt op på kæreste depoterne, for det er tiden nok ikke så meget til når vi pludselig er 3. 

Selvom jeg har det meget ligesom vovse på billedet og allermest har lyst til at putte på sofaen hele dagen, går det ikke, for i dag skal jeg have pakket de sidste flytterkasser ud, også skal vi en tur i H&M når hr. kæreste kommer hjem fra arbejde, for efter vi i weekenden fik pakket tasken til hospitalet, fandt vi ud af at vi mangler både strømper og en trøje til ham. Så det må vi hellere få fundet så jeg kan få det vasket og pakket ned. Han kan jo komme når som helst nu. <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar