tirsdag den 30. juni 2015

Vores Sankt Hans Aften 2015


Sidste tirsdag var det Sankt Hans aften og traditionen tro skulle vi ud og se bål. De sidste par år har vi været til Sankt Hans i Middelfart, men på grund af det først starter omkring klokken 21:30, valgte vi i år at tage i Madsby Parken i Fredericia, hvor arrangementet startede klokken 19:30. Dette synes vi passede bedre sammen med lillemandens sovetider osv, også havde vi inviteret min mor med derned, da hun bor i Fredericia. 
Vi tog allerede der ned omkring klokken 17:00, da der er masser af dyr og andre ting man kan gå rundt og kigge på inden selve bålet blev tændt. Jeg havde også lavet en masse sandwich som vi kunne spise til aftensmad, hvis vi blev sulten. 
Det var en rigtigt hyggelig aften for hele familien, og jeg er helt sikker på at succesen skal gentages næste år, hvor lillemanden er det ældre og får mere ud af det. For i år, selvom han var vågen, vidste han jo ikke hvad der sket omkring han. Men har klarede det rigtigt fint og var overhovedet ikke ked af det eller noget, så det gik over al forventning. 
Det eneste der manglede til en ellers perfekt af var en is, jeg har altid fået en is til Sankt Hans, men køen var simpelhen så lang at det opgav vi. Så den har vi til gode til den gode vejr som komme de næste par dage. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar