tirsdag den 19. maj 2015

Nattesøvn og en gåtur med barnevognen


Natten til fredag havde vi virkelig en meget meget træls nat her hjemme. Normalt sover babyboy rigtigt godt om natten og vi er kun oppe højst to gange, for at han kan få noget at spise. Men den nat kunne vi bare ikke få ham til at sove. Han var vågen og græd fra klokken 23:30-05:30. Vi vidste ikke hvad der var galt og vi følte vi havde prøvet alt. Både at se om han havde brug for en tør ble, om han var sulten, om han ville have hud mod hud kontakt osv, men intet virkede. Så i vores desperatere øjeblik omkring klokken 05:30, prøvede vi at give ham en smule modermælkserstatning og det virkede. Han spiste det hele og lagde sig til at sove bagefter. 
Det har var den værreste nat, vi ind til videre har haft og hele fredag var vi begge totalt bombede. Men vi trodsede vores træthed og tog en tur i Hindsgavl dyrepark for at gå en tur i det fine vejr. Der var blevet lovet dårlig vejr resten af weekenden, så det var om at nyde det gode vejr imens det var her. 
Selvom vi begge var meget trætte, var det rart at komme ud og gå en tur. Det gav os lige lidt mere energi, så vi kunne klarer resten af dagen, for når man højst har sovet 3 timer, har man behov for et ekstra skud energi og når man ikke drikker kaffe, må man jo finde andre måde at få det på. 
Vi havde taget kameraet med i parken og vi fik taget nogle fine billeder, både af os selv, babyboy, vovse og selvfølgelig af selve parken og alle dyrerne. Men i må nøjes med disse billeder til at starte med, for nu vågner min lille dreng og han skal have lidt at spise. 
God tirsdag <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar