fredag den 24. juli 2015

Jesperhus dag 1



I dag var dagen var vi skulle på forlængede weekend og som jeg skrev her gik turen til Jesperhus. Det er en tur vi længe har set frem til, da vi begge har haft brug for at komme lidt væk hjemmefra. Vi ankom til camping pladsen omkring kl 15, hvor vi også havde vores telt fra. Vi kunne godt have valgt at tage der op tidligere, da vi har haft billet til at komme ind i parken hele dagen, men vi synes ikke dette var så let med en lille baby.



Vi havde som tidligere nævnt vores telt fra klokken 15, så dagen i dag er ikke blevet brugt på det helt vilde, da det har været en lang køretur herop, også har vi alle tre bare haft brug for at slappe af. Så efter vi havde pakket ud, valgte vi at kører ud og handle og ellers har aftenen bare stået på lækker grillmad, en lang og hyggelig gåtur rundt på pladsen og et spil matador. Så man må sige vi i dag virkelig har fået camping livet ind under huden og det har faktisk været meget hyggeligt. Vi er dog lidt spændte på hvordan Baby B, kommer til at tage natten, da det jo godt kan blive en smule koldt i et telt. Men nu må vi se, for mon ikke det kommer til at gå meget godt alligevel. 


Jeg har desværre ikke fået taget det vilde med billeder i dag, derfor må i lige nøjes de disse, men de beskriver også meget godt hvad vi har lavet i dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar