torsdag den 23. juli 2015

Hofretten herhjemme FærdigEn af de retter (hvis man kan kalde den det), vil spiser rigtigt meget herhjemme  er salat med kød. Og sjovt nok er det også det vi skal have i aften. 
Kødet kan være alt for en god bøf til frikadeller eller kylling, vi prøver at varierer det, så det ikke er det samme vi får hvergang, for så kan man godt kører lidt træt i det. Ellers består vores salat ofte af en form for salat, det kunne enten være baby spinat eller iceberg, agurk, rød peber, forårsløg, tomat, avocado og en form for frugt, enten druer, æble, melon eller hvad vi lige har liggende i frugt skålen. Vi krydder også ofte salaten med feta, mandler eller andet lækkert. For det gør der bare lidt sjovere at spise salat. 

I dag har jeg brugt dagen på (udover at lege og passe Baby B selvfølgelig) at samle Ikea møbler, ikke at det er min ynglings beskæftigelse, men det skal jo gøres og når man er færdig er det jo meget rart. Jeg regner med at der i løbet af den kommende tid, vil komme lidt forskellige billeder af vores projekter, så i kan se hvad det er jeg hele tiden snakker om.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar