torsdag den 9. juli 2015

5 ting kun en mor forstår


1. Et måltid er noget der enten skal overstås eller spises kold.
Baby og børn må have en 6 sanse, som kun de har. De har en fintfølende sensor, som kan mærke at mor skal til at spise/nyde et velfortjent måltid i fred og ro. Men det kan barnet jo ikke lade ske. Så i det man sættet sig til rette med sin mad foran sig, giver baby sig til at skrige. 
Derfor får man altid enten kold mad, spiser med lynshast eller spiser med et barn på armen. Så ofte er mad noget der bare skal overstås. 

2. Vi glemmer os selv.
Når man er taget på en velfortjent shoppe tur, for at finde lidt nyt til ens gaderobe og står i H&M, så starter man i voksenafdelingen, men ender altid ud i børneafdelingen, med favnen fuld er tøj i så små str at man bestemt ikke kan være i det. Man sørger også altid for at lillemanden får noget at spise når sulten melder sig, men det er først op af dagen, man kommer i tanken om man ikke selv har fået noget endnu, pga maven rumler så højt at baby ikke kan sove fra det. 

3. Man bliver nød til at multitaske.
Hvis du ikke kan multitaske allerede, så er det på tide at lærer det. 
Når man er nået over de to første uger, hvor man bare sidder og kigger på barnet og er dybt forelsket. Så lærer man at ligge make-up (hvis det overhovedet bliver gjort), give flaske til den lille, tjekke hvad klokken er, planlægge de næste par dage og alt sammen imens du sidder og synger "LILLE PETER EDERKOP KRAVLEDE OP AF MUREN ...." 

4. At man kan blive glad over ens barn har lavet stort. 
Man havde aldrig troede at man skulle blive glad for en lorte ble. Men når lillemanden ikke har lavet stort i flere dage og man kan mærke at han bare presser og presser og der intet kommer, så bliver man altså så glad for at der er stort i bleen, at man har lyst til at dele det med alle. Men det er ikke kun stort i bleen man kan blive glad for, men også at barnet er rullet fra maven til rygge eller andre spændende (eller for andre ligegyldige ting) som lillemanden laver. 

5.  Tiden på badeværelset bliver aldrig det samme. 
Bad og toilet besøg er noget der enten bliver gjort i lyns hastighed, eller også med tilskuer, hvor man indimellem også skal underholde tilskuerne. Så her sparer man både penge på vand regningen og hårprodukter og "man" siger jo håret ikke har godt af at blive vaske særlig ofte. Win Win eller noget. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar