mandag den 24. august 2015

4 måneder til juleaften


Billedet har intet at gøre med selve indlægsindhold, men synes ikke i skulle snydes for det pga af det. 

Jeg er en af de få personer i denne verden, som er mere til efterår og vinter end jeg er til forår og sommer. 
Jeg elsker alt ved disse årstider, men en ting jeg nok bedst kan lide er julen og alt hvad julen bringer med sig. Derfor blev jeg også helt glad, da jeg i dag kiggede i kalenderen og så at der var 4 måneder til juleaften. I år gælder jeg mig mere end jeg plejer at gør, hvilket nok også har noget at gøre med at det er Baby B's første jul, så jeg synes det er lidt specielt. 
Det er utroligt hvad en "lille" baby kan gøre ved en, når det kommer til traditioner. De har altid betydet meget for mig, men nu hvad Baby B er kommet til verden, betyder det bare endnu mere. Hvilket nok også er skyld at jeg bare gælder mig endnu mere til juleaften. Jeg har selv fået besked på af hr. kæreste, at han synes jeg lige skal nyde sommeren først inden jeg begynder at snakke om efterår, vinter og jul. 
Hvad med jer - hvilken årstid kan i bedst lide? Er i til efterår og vinter som jeg, eller er i mere til forår og sommer. 

1 kommentar:

  1. Hej, dejlig blog du har her :) og dejlige billeder af dig og bebse :) du kan tjekke den her ud hvis du vil http://www.gravidugeforuge.info

    SvarSlet