lørdag den 15. marts 2014

En dag på stranden


I tirsdags kom hr. kæreste tidligere hjem fra arbejde, da vi havde et vigtigt møde omkring et fremtidigt projekt. Så vi havde det meste af eftermiddagen hjemme sammen. 
Så vi besluttede os for at tage en tur til vandet for at nyde det dejlige vejr, og udefra billeder ligner det også at vovse nød det meget kolde vand. I har faktisk allerede set lidt billeder fra denne dag, for jeg vidst i torsdags lidt sjove fraklip fra Valders badetur. Han er rigtigt underholder han er i vandet, for han tør ikke helt at gå ud, så han tripper fra stranden ned i vandet, ud til vandet rammer maven (nogen gange lidt længere), men så tripper han ind igen. Sådan bliver han ved indtil vi hiver ham op af vandet. Håber i kan fornemme det lidt ud fra billederne, selvom det nok kan være lidt svært. 
Det er virkelig rart at vejret endelig indbyder til at være ude og som her tage en tur til vandet. Vi fik faktisk også traditionstro fået årets første gammeldags isvaffel på denne tur, så nu er foråret budt godt velkommen. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar