mandag den 16. december 2013

Wellness ophold på hotel Vejle Ford

Det er efterhånden 3 ugers tid siden jeg overraske hr. kæreste med et wellness  ophold. Men det er bestemt ikke glemt. Det er virkelig virkelig et lækkert sted, som alle bør opleve. Som i kan se på billederne nedenfor er rammerne for hotellet virkelig også lækker, hotellet var oprindeligt bygget som et sanatorium for tuberkulosepatienter, hvor naturen var en vigtig del af deres behandling, hvilket også er grundet til hotellet er bygget hvor det er. Og i dag kan man så nyde godt af de mange stiger og den smukke natur når man er gæst på hotellet. 
Men i dag har hotellet også et fantastisk spa område, som ses udefra på nr. 3 billed. Der findes 7 forskellige bassiner og bade, 2 forskellige sansebrus og 4 saunaer og dampebade, så der er noget for en hver smag også kan man få et hav af behandlinger. 





I det ophold jeg havde bestilt, var der en treretters menu med i, så søndag aften satte vi os til bords og fik en udsøgt middag. Det var virkelig noget lækkert mad, som tilfreds stillede alle smagsløgene. Vi var lidt skeptiske inden vi havde fået maden, for var det nu noget vi kunne lide, og ville vi blive mætte når portionerne altid er så små. Men det var intet problem, både vores maver og vores smagsløg var mættede til den stor guld medalje. Nedenfor kan i se hvad vores lækker middag bestod af.  







Mandag morgen da vi vågnede, stod vi op og spiste en lækker morgenmads buffet, som også var en del af tilbudet. Bagefter kunne vi endelig være gået tilbage i spa området, men vi følte begge vi var blevet blødt godt op dagen forinde, så vi valgt at gå en tur i de dejlige omgivelser i stedet for. Og det fortrød vi virkelig ikke, for naturen vidste sig fra sin flotte side. 
Det har alt i alt været en fantastisk tur og kan klart anbefalde det til jer, og der findes også en nogen tilbud på deres hjemme side som er hver at overveje. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar