mandag den 21. april 2014

Påske // hygge, kærlighed og en tur til Esbjerg

I går havde både hr. Kæreste og jeg fri, derfor valgt vi at kører en tur til Esbjerg, som jeg også viste her. Vi valgt Esbjerg, da det ikke er en by vi er kommet særlig meget i, så derfor ville vi se hvad byen havde at byde på. Vi ankom til byen og var ret sulten, derfor valgt vi at gå en tur for at se hvad vi kunne finde og spise. Vi ente på torvet, hvor vi spiste på Dronning Louise. Her sad vi i solen og nød en lækker omgang nachos, vi fik sågar en skål vand til vovse. Det hele gik dog ikke problemfrit. Vi havde begge bestilt en sodavand, som kom ned til bordet uden brus i, og hvis der er noget jeg ikke kan drikke, er det sodavand uden brus. Derfor gik jeg op og sagde det til tjener, og fik bare af vide, at det vidste de godt, men de havde for travlt til at gør noget ved det. Der kan det godt undrer mig, at man som tjener/restaurant vælger at severer drikkevarer som man godt ved ikke er iorden. Det er ærlig snak at maskine ikke virker, men så burde man informere kunde når man bestiller sine varer, og derved finde en anden løsning fra start. Men til trods for denne mindre episode, smagte maden dejligt og der var et hyggeligt sted. 




Da vi var færdige med at spise, tog vi en tur en tur ned forbi havnen, brandstationen (hr. kæreste skal altid når vi er i en ny by, forbi deres brandstation for at kigge) og videre ud til de hvide mænd, for at gå en tur. Det var vores mening at vi ville have haft en is, imens vi gik tur, men der var intet ishus i syne, så efter en times tid i solen ved de hvide mænd, kørte vi videre ud til standpromenaden, hvor jeg vidste der lå et ishus. Køen var desværre simpelhen så lang, at vi valgte isen fra og gik ned til vandet i stedet, hvor vi gik en tur og vovse fil lov til at bade, som han elsker. 



Alt i alt har det været en fantastisk dag, med fantastisk vejr, hvor vi for første gang i år har siddet udenfor og spist frokost i en t-shrit. Det er altid rart med en fridag, hvor der bliver slappede af og hvor man bare nyder hinanden. Håber i nyder den sidste dag af påsken, her hjemme står den på påskefrokost. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar