mandag den 5. maj 2014

Goodiebox // April 2014


Denne måneds Goodiebox er temaet Sommerstænger og fine Fødder, hvilket jo er meget aktuelt med den tid vi går i møde. 

The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate 250kr for 200ml.   
Denne herlighed, skal være med til at booste din hud, så den syner både blødere, glattere og mere tonet, dette skylde dens indenholder naturlige olier fra bl.a. citron og grapefrugt, men det geniale træk er de aktive ingredienser fra bl.a. koffein. Anvendelse: Massér Spa Fit Toning Concentrate ind på problem området i cirkulære bevægelser. For at opnå det bedste resultat skal man gentage behandlingen minimum 3 gange om ugen. 

Eucerin Shower Oil 114,50kr for 400 ml. 
Eucerin Shower oil er en fugtighedsgivende badeolie uden parfume eller parabener og den er velegnet til alle hudtyper. Den har en lækker cremet skum, der skånsomt vasker huden og efterlader den blød og smidig.  

Apotekets hælcreme 59,95kr for 100 ml  
Denne hælcreme er spækket med ingredienser, der virker blødgørende og plejende på tørre og sprukne hæle og fodsåler. Udover at indeholde carbamin, der tilfører fugt og virker opløsende på hård hud, indeholder den nicinamid og allantoin, der plejer og stimulerer cellefornyelsen, og hjælper til at fjerne død hud. 

Matas Fodbadesalt uden parfume 10kr for 2*10g 
Matas' fodbadesalt er tilsat olivenolie, der blødgør hård hud og frisker fødderne op. De er smarte individuelle pakker gør dem ideelle til at tage med overalt, også er de formet som små fødder, hvilket bare gør dem totalt søde. 

Matas Fodsalve uden parfume 50kr for 100ml
Denne intense plejende creme fra Matas' egen nye fodplejeserie FOD, indeholder både fugtgivende carbamid, der modvirker hård hud, samt jojobaolie og plejende aloe vera, også er den holdt uden parfume. Tip: brug den hver aften inden sengetid også får de sommerklar fødder på ingen tid. 

Compeed Vabel Plaster 57 kr pr ks. 
Vi kender alle til at få vabler på grund af de nye sandaler man har købt, men med Compeed Vabel plaster kan man beholde de nye sko på selvom de skaber vabler. Plasteret går ind og fungere som et andet lag hud, samtidigt med det lindre mod tryk og smerter og beskytter mod snavs og bakterier. 

Dette må være min til dags dato favorit bokse. Den passer bare perfekt til mig, da det normalt er mine fødder der kommer i sidste ende, når man krop bliver plejet. Derfor er det virkelig lækkert at modtage en pakke med alverdens lækker produkter netop til dette område. Også synes jeg det er rart, at boksen for en gangs skyld er i en anden farve en sort, da det bare gør en lidt mere glad i låget, når man åbner sådan en lækker indpakning. 
Er du endnu ikke tilmeldt Goodiebox kan du gøre det allerede nu, og modtage denne lækker box som din første, det kan du gør lige her. Det koster 139 kr om måned og det er inklusiv fragt.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar