søndag den 12. oktober 2014

Opskrift // Kold Kartoffelsalat


Selvom sæsonen for danske kartofler længe er forbi, synes jeg ikke i skal snydes for denne lækker opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat.
Min mening var enlig at jeg ville have lavet dette indlæg i sommers, men har desværre glemt alt om indlægget, indtil jeg begyndte at rydde op på min computer hvor jeg fandt billederne. 

Det er en lidt anderledes kartoffelsalat end den traditionelle med hvid dressing og dild. Jeg er personligt selv mere til kartoffelsalat, men en lidt anden smag en den traditionelle, derfor er det ofte denne, som bliver lavet her hjemme, da jeg er vild med kombinationen af kartoffel og mango. 
Kartoffelsalaten er perfekt som tilbehør til grillmad, men passer også godt i en buffet eller til en kyllingbøf, som vi får her. 


Ingredienser
500 g Kartofler 
1 Mango
1-2 håndfulde Rucola 
Soltørrede tomater 
Ristede Græskarkerner 

Dressing: 
2-3 spsk Sennep 
1-1,5 tsk olie 
Citron 
Salt 
Peber 

Tilberedning: 
Start med at koge kartoflerne. Dette kan gøres et par timer før rettens skal serveres, da kartoflerne gerne skal være kolde til salaten skal laves. 
Når kartoflerne er kolde, så er man klar til at komme videre. Nu skal kartoflerne, mangoen og de soltørrede tomater skæres i mindre stykker og puttes op i en skål, sammen med græskarkernerne og rucolaen.
Så skal dressingen laves og har skal du blande alle ingredienserne sammen og smage til. Det skal det dog siges det kun er ca mængder jeg har sat på, da jeg ikke har en enlig opskrift og gå efter. Men jeg håber ca mængderne kan give jeg er  fornemmelse for hvor meget der skal i af hver. Men prøv jeg frem, indtil du synes det har en lækker smag. Når det hele er lavet skal det blandes sammen også er den kolde kartoffelsalat klar til servering. 

Velbekomme <3Ingen kommentarer:

Send en kommentar